Privacy en wetgeving

Follow us:

Email: info@scheepsjutter.nl

Telefoonnummer: 0521-516492

Scheepsjutter.nl

Scheepvaartbedrijf & Zeecontainerhandel.

Privacy Beleid C.J.Boekwijt Scheepvaart-& Containerbedrijf (Boekwijt)

 

Boekwijt hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In dit Privacy Beleid willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Boekwijt houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

 

X Uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in dit Privacy Beleid;

X Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;

X Vragen om uw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens;

X Passende technische en organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens gewaarborgd is;

X Geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt;

X Op de hoogte zijn van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens, u hierop willen wijzen en deze respecteren.

 

Als Boekwijt Scheepvaart-& Containerbedrijf zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Indien u na het doornemen van ons Privacy Beleid, of in algemenere zin, vragen heeft hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via onderstaande contactgegevens:

 

C.J. Boekwijt Scheepvaart- & Containerbedrijf

Wheermaten 2, 8331 TL Steenwijk

ha.wi.boek@kpnmail.nl

info@scheepsjutter.nl

 

Verwerking persoonsgegevens

Uw persoonsgegevens worden door Administratie kantoor Kicken & Hummel te Meppel verwerkt ten behoeve van de volgende doeleinden:

X Facturering ….bv. voor de uitvoering van een overeenkomst met u.

X Administratie, bv. Voor het versturen van offertes, contracten en evt. informatie vragen

X Belastingaangiftes/ jaaraangiftes

 

 

 

Voor de bovenstaande doelstellingen en uitvoering van de overeenkomst tussen u en ons (Boekwijt) kunnen wij de volgende persoonsgegevens en afspraakgegevens van u vragen en/of aanvullende gegevens noteren:

 

x Voornaam, tussenvoegsel en achternaam

x Geslacht (man/vrouw)

x Adresgegevens

x Factuurgegevens/prijsafspraken

x Telefoonnummers

x E-mailadres

x Bedrijfsnaam

x KvK-nr / BTW-nr

x Debiteurennummer

x Datum/data

x Container soort, maat, conditie, afleveringsadres, stallingsadres, factuuradres, levertijd, huurperiode, transportafspraken, aandachtspunten/afspraken omtrent o.a. doel en gebruik

x Boot maten, gewicht, materiaal, type, accessoires, aandachtspunten, werkzaamheden, afspraken, verantwoordelijkheden

x Overeenkomst gegevens tussen partijen anders dan containerhandel en/of stalling boten

x Tussentijdse wijzigingen

x Betalingsdatum/data, herinneringen/aanmaningen/incassomaatregelen

x Datum van ondertekening door cliënt voor gezien en akkoord AVG Boekwijt

x Klachten/opmerkingen/wijzigingsvoorstellen en opzegging overeenkomst partijen

xTevens kunnen wij beeldmateriaal maken/archiveren van en ten behoeve van en /of uitvoering van werkzaamheden, boten, containers en/of anderszins voor de uitvoering van de overeenkomst van belang zijnde delen/aspecten.

 

Verstrekking aan derden

De gegevens die u aan ons geeft kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden.

Zo maken wij ( evt. )gebruik van een derde partij voor:

 

x Het laten uitvoeren van transport en of kraanwerk door derden;

x Het laten uitvoeren van werkzaamheden door derden

x Het verzorgen van de (financiële) administratie;

x De evt. verkoop/verhuurgegevens indien van toepassing

x Verzekeringsaangelegenheden

x Juridische ondersteuning/aangelegenheden

x Incassomaatregelen

 

 

Wij geven alleen persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee we een verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. Met deze partijen (verwerkers) maken wij hierin uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van uw persoonsgegevens te waarborgen. Verder zullen wij de door u verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek (persoons)gegevens bij ons opvraagt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven. Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien u ons hier schriftelijk toestemming voor geeft.

Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU.

 

Minderjarigen

Wij verwerken enkel en alleen persoonsgegevens van minderjarigen (personen jonger dan 16 jaar) indien daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door de ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger.

 

 

Bewaartermijn

Boekwijt bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist.

 

Beveiliging

Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen tegen onrechtmatige verwerking, zo hebben we bijvoorbeeld de volgende maatregelen genomen;

X Alle personen die namens Boekwijt van uw gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden aan geheimhouding daarvan.

X We hanteren een gebruikersnaam en wachtwoordbeleid op al onze systemen;

X We pseudonimiseren en zorgen voor de encryptie van persoonsgegevens als daar aanleiding toe is;

 

X IP-adressen kunnen worden geregistreerd en tijdelijk opgeslagen, maar zijn niet naar u terug te herleiden;

X Wij maken back-ups van de persoonsgegevens om deze te kunnen herstellen bij fysieke of technische incidenten;

X We testen en evalueren regelmatig onze maatregelen;

X Onze evt. uitvoerders/ZZP ‘ers /medewerkers zijn geïnformeerd over het belang van de bescherming van persoonsgegevens.

 

Uw privacyrechten

U heeft recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegeven welke wij van u ontvangen hebben. Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door één van onze verwerkers. Ook heeft u het recht om de door u verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan uzelf of in opdracht van u direct aan een andere partij. Wij kunnen u vragen om u te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken.

 

Klachten

Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen met u niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacy bescherming.

 

Wijzigingen

Indien o.a. wet – en regelgeving rondom de AVG dat vereisen, kunnen er inhoudelijke wijzigingen in dit protocol plaatsvinden. De wetgeving is daarin lijdend. U zult van de wijzigingen tijdig op de hoogte gesteld worden.

 

 

 

Copyright @ All Rights Reserved

Bank